Welkom op de website van Pharma Call Callservices

Pharma Call callservices is intussen al 10 jaar actief op het gebied van B2B dienstverlening ten behoeve van de farmaceutische-, medische- en paramedische sector.

In de B2B dienstverlening gaat het vaak om de agendaplanning, dus afspraken maken.
In 2005 startte Pharma Call callservices met het maken van afspraken voor rayonmanagers van farmaceutische bedrijven en vestigde daarmee het afsprakenbureau.

Door de samenwerking met een groep van professionele freelancers en oproepkrachten, die direct inzetbaar zijn, is Pharma Call callservices thans actief op meerdere gebieden.

De agendaplanning is echter wel onze core business gebleven.

Onze motto is:
Wij doen graag dat waar we goed in zijn, we zijn goed in dat omdat we het graag doen!

Onze missie is om klanten behulpzaam te zijn bij het verwezenlijken van hun doelstellingen. Dit doen we door u resultaatgerichte ondersteuning te bieden waardoor het potentieel van uw personeel maximaal tot uiting kan komen.

Onze bedrijfscultuur is open en informeel. Er wordt op een prettige "no-nonsense" manier met elkaar samengewerkt. Door de korte lijnen kunnen we snel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Uw doelstellingen en uw succes staan ten alle tijde voorop.
Onze werkwijze kenmerkt zich bovenal door vertrouwelijkheid, klantgerichtheid, betrokkenheid, enthousiasme, ambitie en goede voorbereiding. Daarnaast staan discretie en integriteit bij ons hoog in de vaandel.
Door klein te blijven, weten wij de kwaliteit van onze diensten zeer hoog te houden en tegen scherpe prijzen toch de beste kwaliteit te bieden.

Met onze instelling en werkwijze willen wij blijven voldoen aan de service en kwaliteit, die de inzet waren voor de oprichting van
Pharma Call callservices